thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Ken je deze seksspeeltjes al?

2 min read
Erotiek Anoniem

Er zijn duizenden seksspeeltjes verkrijgbaar. Seksspeeltjes voor mannen. Seksspeeltjes voor vrouwen en seksspeeltjes voor koppels. Allemaal pretenderen ze ‘de beste in bed’ te zijn. Maar in werkelijkheid stellen veel seksspeeltjes niets voor. Hoe weet je nu wanneer een speeltje goed is? Door deze blog te lezen! De speeltjes die wij hieronder bespreken zijn zelf getest en goed bevonden. Seksspeeltjes kopen? Bezoek Lucy X.

Tip 1: Satisfyer Pro 2

De Satisfyer Pro 2 is een vibrator die op luchtdruk werkt. Zoals de naam doet vermoeden is dit het tweede speeltje uit de serie. Deze vibrator heeft dus een voorganger gehad (de Satisfyer Pro 1). Veel mensen waren al erg tevreden over de eerste variant. De tweede variant heeft echter net wat meer mogelijkheden (standen) en zorgt daarmee voor ultiem genot. De Satisfyer Pro 2 werkt op luchtdruk. Het speeltje gebruik je voor stimulatie van de clitoris. Je plaatst het speeltje net iets boven de clitoris (niet erop). Door middel van luchtdruk verwent het speeltje je vervolgens.

Waarom is de Satisfyer Pro 2 zo populair?

Dit speeltje is erg populair onder vrouwen. Dat komt doordat het speeltje ervoor zorgt dat je snel klaarkomt. Ook voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen is het een erg fijn speeltje. Ons testpersoon kwam binnen 2,5 minuut klaar door gebruik van de Satisfyer Pro 2!

Tip 2: We Vibe

Veel speeltjes gebruik je in je eentje. Maak het nog leuker en betrek je partner in het spel! Dit is waar je de We Vibe goed voor kunt gebruiken. Middels een app kan je partner de We Vibe bedienen. Je geeft de macht en controle dus weg. Dat zorgt voor een spannende situatie.