thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Experimenteren met speeltjes? Vooral doen!

2 min read

Wie denkt dat hij of zij helemaal geen accessoires zou moeten gebruiken in de slaapkamer mist een heleboel. De juiste toys zorgen namelijk voor ongekend genot!

Maar waarom zou je? Je bent toch hartstikke goed in bed? Je hebt nog nooit klachten gehad van welke partner dan ook! En voor masturberen heb je al helemaal niks of niemand nodig. Nee hoor, sekstoys zijn aan jou niet besteed.

Een geheel verkeerde opvatting, als je ‘t aan ons vraagt. Speeltjes zijn namelijk zoveel meer dan een vervanging van de penis, vagina, vingers, tong of andere favoriete lichaamsdelen van je partner (of jezelf). Hiermee kun je zelfs plekjes bereiken waarvan je niet eens wist dat ze bestonden! We deden daarom even een greep uit de vele mogelijkheden.

Dildo’s en vibrators

Deze behoeven natuurlijk geen introductie. Zeker dildo’s niet, die zijn bijna zo oud als de mensheid (nou ja, ze worden in ieder geval al millennia lang gebruikt, laten we ‘t zo zeggen). Vibrators volgden aan het einde van de negentiende eeuw voor medische doeleinden, hoewel we beide categorieën nu natuurlijk aan de lopende band toepassen om onszelf (of onze partner(s)) mee te bevredigen. Dit kan echter op zoveel verschillende manieren! Heb jij bijvoorbeeld al eens een g spot orgasme meegemaakt of als man zijnde een knallend hoogtepunt door stimulatie van je prostaat? Nee? Nou, dan komt zo’n speciale dildo of vibrator toch wel goed van pas, hè?

Masturbators

Zelfs voor mannen kan gepenetreerd worden dus heerlijk zijn, ongeacht je seksuele voorkeur. Maar wanneer je zelf penetreren wilt simuleren, komt een masturbator om de hoek kijken. De opening ziet er neutraal uit of heeft, afhankelijk van het model,m het uiterlijk van een mond, vagina of anus. Maar wat telt is de binnenkant, die van noppen en ribbels is voorzien om jouw penis naar een magistrale climax te bewegen! Gun jezelf het gevoel van euforie dat alleen een masturbator teweeg kan brengen. Spijt krijgen is niet mogelijk!