thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Drie situaties waarin je glijmiddel kunt gebruiken

1 min read
glijmiddel gebruiken

Veel mensen denken dat glijmiddel alleen gebruikt wordt voor anale seks. Glijmiddel is inderdaad noodzakelijk voor anale seks, maar dit betekent niet dat dit goedje alleen voor anale seks gebruikt wordt. In dit artikel lees je in welke drie situaties je glijmiddel verder nog kunt gebruiken.

Bij langdurige seks

Als je langere tijd seks hebt, gaat alles wat minder soepel. De vagina wordt wat droger, lichaamsdelen schuren tegen elkaar aan en de seks wordt minder prettig. Door glijmiddel te gebruiken, kun je dit oplossen. Met glijmiddel kun je de vagina soepeler maken, maar kun je er ook voor zorgen dat jullie lichaamsdelen niet meer tegen elkaar schuren.

Bij het masturberen

Je kunt glijmiddel ook gebruiken als je seks hebt met jezelf. Voor vrouwen is glijmiddel prettig om te gebruiken als ze zelf nog niet voldoende vocht hebben aangemaakt om het masturberen prettig te laten voelen. Voor mannen is glijmiddel prettig om te gebruiken bij bepaalde seksspeeltjes, zoals een ‘pocket pussy’. Is het seksspeeltje droog, dan is het niet prettig om hier seks mee te hebben.

Bij extra spannende seks

Tot slot kun je glijmiddel gebruiken om de seks wat spannender te maken. Koop glijmiddel met een smaakje of koop glijmiddel met een verwarmend of ander stimulerend effect en je merkt vanzelf dat de seks nog prettiger is.