thazzup.nl

Sex, daten en meer…

2 tips om het spannend te maken in de slaapkamer en daarbuiten

2 min read
Erotiek Anoniem

Misschien herken je het wel, je bent al langere tijd samen met je partner en de tijden dat je de kleren van elkaars lijf trok, zijn inmiddels al een tijdje voorbij. Het komt vaak voor en dat is erg logisch. Gelukkig zijn er genoeg manieren om de spanning weer terug te brengen in de slaapkamer (of juist daarbuiten). In samenwerking met Erotiek Anoniem presenteren we je graag deze 3 tips. 

Tip 1: Beperk je niet tot de slaapkamer

Veel stellen doen het in de slaapkamer. En dat is niet zo gek. Een bed blijft toch vaak het lekkerst. Maar het is niet altijd even spannend om het altijd op dezelfde plek te doen. Experimenteer daarom eens en doe het op een andere plek. Denk bijvoorbeeld aan de eettafel in de woonkamer of de bank. En is je dat niet spannend genoeg? Bij zomerse temperaturen kun je ook een plekje in de buitenlucht opzoeken. Ga samen naar het bos of het strand en zoek daar een rustig plekje op. Zorg wel dat niemand je betrapt, niet iedereen zit hier op te wachten natuurlijk (maar dat maakt het wel extra spannend). 

Tip 2: Koop een paar spannende toys! 

Er zijn talloze sekstoys verkrijgbaar. Veel stellen hebben er echter nog nooit mee geëxperimenteerd. En dat is natuurlijk erg zonde. Door een sekstoy te gebruiken, maak je het voor jezelf en voor je partner extra spannend. Er zijn toys die je alleen of samen kunt gebruiken. De klassieke vibrator kent iedereen waarschijnlijk wel. Maar er zijn nog veel meer toys verkrijgbaar. Gebruik bijvoorbeeld een vibrator om je partner extra te stimuleren of blinddoek je partner! Heb je de film ‘fifty shades of grey’ gezien en heb je zin om te experimenteren? Koop een startersset. Deze set bestaat vaak uit handboeien, een blinddoek en een zweepje. Ben je op zoek naar extremere toys? De wereld van toys is groot. Zo bestaan er neukmachines, kunstvagina’s en penissleeves.