thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Een nieuw soort vibrator

1 min read

Bekend van naam maar nog relatief nieuw in het nachtkastje is de ‘Satisfyer’ collectie.

Een nieuw soort vibrator dat in plaats van trilt gebruik maakt van luchtdruk. Dat is dan ook wat de Satisfyer collectie zo uniek maakt. Al enige tijd gevuld met nieuwsgierigheid, toen ik de keuze maakte om ‘m toch eens eindelijk aan te schaffen. Spoiler Alert: Satisfaction guarendeed, indeed!

Review van de Satisfyer Pro Travel

Opvallend is het design, heel discreet in vergelijking tot andere vibrators op de markt. Tenzij je weet wat dit is, zou je niet verwachten dat dit dingetje tussen de lakens gebruikt wordt. Het formaat is vrij compact, uiteraard, en gemakkelijk op te bergen. Zo elegant als het oogt, zo intens is het in bed. Dit is de meest unieke ervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt. Een orgasme is de belofte, een orgasme is wat het je oplevert! De lokale sensatie in combinatie met het gebruik van luchtdruk (naar mijn mening subtieler dan directe trilling-op-huid contact van andere apparaten) zijn de perfecte combinatie om (snel!) een nieuw hoogtepunt te bereiken!

Veel vrouwen in mijn omgeving twijfelen nog een beetje omwille van de prijs, maar ik kan je beloven: het is het geld écht waard. Persoonlijk nog geen seconde spijt gehad van m’n aankoop en degenen die het op mijn aanraden geprobeerd hebben zijn ook heel tevreden!