thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Het sekstoerisme van Amsterdam

2 min read

Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan een prachtige historische stad.  In Amsterdam zijn vele cafés, hotels, winkels, nachtclubs, museum en rondvaarten te vinden. Maar buiten deze activiteiten kent Amsterdam ook een open softdrugsbeleid en een rijke seksbranche. Dit is voor veel mensen ook een reden om van Amsterdam te houden. Het staat voor de openheid, tolerantie en vrijheid. Het is een aspect dat echt verbonden is met Amsterdam. Het is voor mensen net zo bekend als het Rembrandtplein of de dam. Je ziet de tolerantie van Amsterdam overal in de stad terug. Er zijn erg veel sexjobs Amsterdam waar je waarschijnlijk nog niets vanaf wist.

The red light district

Wanneer we aan een red light district denken, denken de meeste mensen aan Amsterdam. The red light district in Amsterdam is een van de bekendste ter wereld. Jaarlijks komen duizenden toeristen the red light district bezoeken. The red light district wordt in Amsterdam ook wel de rosse buurt genoemd of de Wallen. De Wallen liggen in het centrum van de stad op loopafstand van het station. Het is makkelijk en snel te vinden en te bereiken.  Het is helemaal geen duistere of louche buurt zoals je weleens in het buitenland ziet. Het is een gezellige toeristenbuurt. Je loopt tussen de sekswerkers achter ramen met talloze andere toeristen.

De diensten van de Wallen

Wie aan de Wallen denkt, denkt aan de sekswerkers die achter de ramen staan met rood licht. Prostitutie is inderdaad een bekend aspect van de Wallen maar er is veel meer te vinden. In Amsterdam heb je ook een groot aanbod aan sexclub.  De sexclubs hebben hun eigen diensten, services, thema’s en prijzen.  Bepaalde sexclubs kunnen heel erg duur zijn, maar er zijn ook goedkopere seksclubs. De prijs kan heel erg verschillen. Buiten sexclubs zijn er nog andere erotische diensten. Denk bijvoorbeeld aan bioscopen en theaters. Hier worden erotische films gedraaid of stukken opgevoerd. In deze wijken zijn ook erg veel sexshops of massagesalons. 

Online diensten

Wanneer je niet ver van huis wilt gaan, kunnen online diensten een goede oplossing zijn.  Een andere reden kan de corona periode zijn. Tijdens deze periode was fysiek sekswerk verboden. Omdat we in Nederland een open en legale seksbranche hebben kunnen we heel makkelijk online diensten vinden. Let bij online diensten wel altijd op, of je een betrouwbare bron gebruikt. Het internet kan ook gebruikt worden om diensten of adressen in de buurt te zoeken of in een stad die je gaat bezoeken.