thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Waarvoor wordt poppers gebruikt?

2 min read
poppers kopen

Poppers wordt gezien als een kort werkzame drugs. Deze drugs zorgt ervoor dat je je ontspannen voelt, waardoor jouw lichaam zich als het ware niet verdedigt. Daarom wordt deze drugs veel gebruikt bij seksuele contacten. Wanneer je anale seks wilt hebben, kan het voorkomen dat jouw lichaam terug gaat vechten waardoor de spieren van de anus worden aangespannen. Dit zorgt voor een slechte seks ervaring omdat de penis niet kan penetreren als de anus wordt aangespannen. Heb jij hier ook last van? Dan kun je poppers kopen. Poppers koop je anoniem en snel via het internet! 

Hoe zien poppers er uit?

Poppers worden geleverd in kleine flesjes met vluchtige vloeistoffen. Door deze vloeistoffen voel je een warm en ongeremd gevoel. Hierdoor wordt het orgasme een stuk intenser. Het is de bedoeling dat je aan deze vluchtige vloeistoffen gaat ruiken. Deze vloeistoffen mogen absoluut niet ingeslikt worden! Dit is namelijk levensgevaarlijk. Binnen enkele minuten is de vloeistof uitgewerkt, waardoor je het niet meer kunt gebruiken. Gelukkig zijn poppers niet verslavend, maar ze kunnen wel meer voldoening geven tijdens seks. Hierdoor kan het voorkomen dat je liever geen seks hebt zonder poppers. Hierdoor is het aan te raden om de poppers in kleine hoeveelheden te gebruiken. 

poppers kopen

Kleine flesjes poppers

Wil jij poppers kopen? Dan kun je de flesjes poppers kopen in 3 verschillende maten. Je hebt namelijk kleine, middelgrote en grote flesjes poppers. Wil jij een klein flesje poppers kopen? Dan kun je deze flesjes tot en met 13 ML verkrijgen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de poppers in je zak mee te nemen. Voor de kleine flesjes poppers betaal je maximaal € 10. Zoals je leest, gaat dit om enkele euro’s. Als je poppers niet vaak gebruikt, is het van belang om niet direct te veel te kopen. De poppers zijn namelijk zo’n 6 tot 8 weken houdbaar. Het wordt daarom ook aangeraden om de poppers niet na de verstreken houdbaarheidsdatum te gebruiken.