thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Toe aan iets nieuws in de slaapkamer? Probeer clone a willy

2 min read
clone a willie

Een dildo gebruiken in de slaapkamer is leuk, maar het zou natuurlijk nog leuker zijn als die dildo de vorm en afmeting van jouw piemel of die van je partner heeft. Het is ook nog leuk om zo’n dildo cadeau te doen, want als je weg bent heeft je partner volop plezier met een stukje van jou. Goed nieuws: met clone a willie kan het. Dit unieke seksspeeltje maak je helemaal zelf en het is echt een stukje van jou.

clone a willie

Wat is clone a willy?

Clone a willy is een naam voor een soort kit die je kunt kopen. Met die kit kun je een mal maken van je eigen penis of die van je partner. Vervolgens kun je dankzij een unieke vloeistof een dildo ervan maken. Er is zelfs een versie met een vibratorfunctie erin. De clone a willy is zeer populair bij stellen, juist omdat het de vonk in de slaapkamer weer even terug kan halen. Clone a willy is iets dat je leuk samen kunt doen.

Hoe de kit werkt

De clone a willy is in het leven geroepen om een exacte kopie van je penis te maken, voor je partner of iemand anders. De kit wordt geleverd met een soort gelmix. Deze moet je goed door elkaar mengen. De buis die mee is geleverd laat je vervolgens vollopen met die gel, alvorens je daar je penis in stopt. Het is wel zo handig als je hard bent op het moment van gebruik, omdat je dan natuurlijk de mooiste afdruk van jouw penis krijgt. Het is daarom aan te raden dit samen met je partner te ondernemen. Jullie kunnen er een spannende avond van maken samen. Laat de gel in de buis vervolgens rustig stijven en haal je penis eruit. Nu alleen nog de siliconen erin gieten, wachten en je kunt gaan genieten!