thazzup.nl

Sex, daten en meer…

50 plussers krijgen steeds meer dating keuze.

2 min read
dating

Het is allang niet meer zo dat 50 plussers geen liefdesleven meer kunnen hebben. De mensen worden steeds ouder en dat betekend dat het genot van het leven ook steeds langer aanwezig is. Liefde is daar misschien wel het belangrijkste onderdeel van niet alleen vanwege de gemeenschap, maar vooral om een buddy voor life te hebben. Er gaat toch niks boven een partner waar je alles mee kan delen? Een onvergetelijke vakantie kan beleven, je dagelijkse kost mee kan bespreken of gezellig ‘savonds een wijntje mee kan drinken. 50+ zitten nog vol liefde en daar springt de internetmarkt steeds meer op in door alle datingwebsites.

Steeds meer nieuwe datingwebsites

Was het een aantal jaar geleden echt nog een taboe dat er 50 plus websites waren. Tegenwoordig is dat wel echt anders. Zo is de laatste datingsite nieuwkomer 50Liefde echt meteen een groot succes en heeft het al een mooi slagingspercentage van 1/3 die een geslaagde date heeft. Een andere en iets langer bestaande datingwebsite is 50PlusMatch. Deze datingwebsite heeft afgelopen jaar meer dan 4 miljoen verstuurde berichten tussen 50 plussers verstuurd en is een echte broedplaats voor 50 plus stellen. Niet alleen om een relatie aan te gaan, maar ook gewoon om vrienschappen aan te gaan.

Wat is belangrijk voor 50 plussers

50 plussers zijn opzoek naar liefde en nemen dit erg serieus. Het uiterlijk blijft hierbij belangrijk, maar is zeker niet meer nummer 1. Een stabiel leven en sociale klik staan hier bij veel 50 plussers toch bovenaan en dat komt toch, omdat 50 plussers weten dat zij de rest van hun leven het vooral gezellig met elkaar willen hebben.