thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Mijn favoriete condooms zo discreet mogelijk bestellen

2 min read
condoms

logo-original

Het moge geen geheim zijn dat ik in mijn leven al verschillende ervaringen heb opgedaan met mannen en elke keer is weer anders. Sommige van mijn vrienden zeggen dat het op een gegeven moment niet meer spannend is, dat de lol van het jagen er wel een beetje af is. Voor mij geldt dat niet, integendeel! Ik blijf het keer op keer weer leuk vinden om mijn seksuele repertoire uit te breiden met verschillende mannen – met immers telkens weer verschillende trucjes.

Genieten van een optimale ervaring

10441092_605892669533963_105630015597129077_n

Wel heeft dit leven me een ding geleerd en dat is goed voorbereid te zijn. In het verleden heb ik het nog weleens zonder condoom gedaan maar na een soa te hebben opgelopen, zal ik dat risico niet snel meer nemen. Zelf heb ik mijn adres wel gevonden voor mijn condooms bestellen, namelijk de Blue Diamonds. Voor zowel mannen als vrouwen vind ik dit type condoom echt van toegevoegde waarde, omdat het het geslachtsdeel van de man niet alleen langdurig hard weet te houden, voor zeker dertig minuten achtereen, maar ook harder weet te maken dan het ooit was. Dames, wil je dus genieten van een optimale ervaring tussen de lakens, denk dan niet alleen na over waar en hoe je (zo discreet mogelijk, tenzij je hierin geen sociale angst ervaart) je condooms bestellen kunt, maar ook over wélke condooms je wilt gebruiken – hiertussen bestaan immers grote verschillen, is mijn ervaring.

 

thumbWat ik erg prettig vind, is dat je de website van Blue Diamonds bij nadere bestudering tevens een webshop bleek te zijn en dat je hier ook direct kunt overgaan tot het bestellen van deze condooms. Dan rest mij niets anders dan je een spannend avontuurtje te wensen!

 

More Stories