thazzup.nl

Sex, daten en meer…

Tips bij het kopen van condooms

2 min read

Condooms kopen: het klinkt misschien makkelijk, maar er komt veel bij kijken. Aangezien je condooms gaat kopen, weet je al van het belang van condoomgebruik en waarom het verstandig is om voor condooms te kiezen. Dan blijft nog over dat alles bij het kopen goed gaat. Hierbij zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Daarom lees je in deze blog tips bij het kopen van condooms. Door het volgen van deze tips weet je zeker dat alles goed gaat en je tevreden bent met je aankoop!

Condooms kopen tips

Condooms kopen? Volg dan deze vier tips:

  1. Kies ervoor om condooms online te kopen/bestellen
  2. Vergelijk condooms om tot jouw favoriete condooms te komen
  3. Let goed op de maat van condooms
  4. Bestel condooms, indien je dat wilt, anoniem

1. Online bestellen

Allereerst is het aangeraden om condooms online te bestellen. Dit is iets wat de laatste jaren in opkomst is en steeds vaker wordt gedaan, voornamelijk omdat het heel eenvoudig is en je niet langs een winkel hoeft te gaan. Bovendien heb je bij het online bestellen meer keuze!

2. Vergelijk condooms

Er zijn veel verschillende soorten condooms van meerdere merken. Vooral wanneer je online koopt, heb je veel keuze. Hierdoor is het van belang te vergelijken om zo tot jouw favoriete condoom te kopen. Het is hierbij ook aangeraden om prijzen te vergelijken!

3. Maat van condooms

Hoewel je zou denken dat zoiets goed zou moeten gaan, is dat lang niet altijd het geval. Men kiest nog vaak genoeg voor een verkeerde maat. Kies daarom voor de juiste maat condooms. Dit is vooral belangrijk op het gebied van veiligheid!

4. Anoniem bestellen

Een groot voordeel van online condooms kopen is dat het anoniem kan. Hierbij wordt er geen logo op de doos geplaatst en zie je nergens op je bankrekening wat je hebt besteld. Aangezien velen hier behoefte aan hebben, is het fijn dat dit bij online kopen mogelijk is!